Sauna

Stort udvalg af saunaer hos Thomas Vildmarksbad

Er du på udkig efter en sauna, er du kommet det helt rette sted hen. Vores shop indeholder nogle af markedets bedste saunaer. Vi nægter nemlig at gå ned på kvalitet, så du kan vide dig sikker på, at du kan nyde din nye sauna i mange, mange år frem!

Saunatønde med Harvia kip 90 el ovn

LUX sauna med omklædningsrum

Square sauna

Sauna Luxury

Cubus sauna med terrasse

Mange forskellige muligheder ved valg af sauna

Saunaer kommer i mange forskellige former og varianter. Vores tøndesaunaer er rigtig populære, og det forstår vi godt. Der er nemlig mange fordele og fede detaljer, som gør det til et af de mest foretrukne produkter på markedet.
Om du ønsker opvarmningskilden skal være elektrisk opvarmet ovn eller brændeovn står dig helt frit for. Vi tilbyder nemlig begge dele, så du kan få det som du ønsker. Vores saunaer kommer også i mange forskellige størrelser og varianter, så er I mange der skal bruge den på samme tid, er der også råd for det.
Der er som sagt mange unikke detaljer. Flere af vores saunaer har bl.a. panorama rude, så du kan sidde og kigge ud på omgivelserne, alt i mens du bliver varmet godt op. Det giver en rigtig fed fornemmelse, at kunne sidde og kigge ud på det kolde landskab samtidig med at du bliver varmet godt igennem.

Unikke detaljer hos Thomas Vildmarksbad

Det er blevet mere og mere populært at vinterbade i Danmark. Og hvad mere oplagt med en sauna til at give dig varmen igen? Med en sauna kan du også forlænge dit engagement med vinterbadning. Så er der potentiale for flere ture ned i det kolde gys. Vores sortiment er udstyret med effektive opvarmningskilder, som hurtigt skaber en god varme i saunaen. Så behøver du ikke starte saunaen op dagen før, men kan i ro og mag, i stedet gå timerne før den skal benyttes og glæde dig.
Det er desuden ikke kun det flotte design udvendig, der er gjort tanker omkring. Indvendig er der også kræset for detaljen. Det betyder bl.a. at du vil sidde rigtig godt og komfortabel så du ikke føler ubehag ved brug i længere tid af gangen. Desuden er flere af vores saunaer også udstyret med en ret så smart funktion. Når du åbner døren til saunaen, vil ovnen automatisk slukke, for derefter at starte op igen, når du lukker døren. Så bruger du ikke unødvendig strøm på at fyre for fuglene.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.