Stort udvalg af Vildmarksbade

Når du skal vælge dit nye vildmarksbad, er der en række forskelle ved de enkelte bade, der er værd at notere sig. Nogle af badene har indvendige ovne, mens andre har udvendige. De udvendige ovne tager som udgangspunkt længere tid om at varme op, men har derimod fordelen ved at kapaciteten i selve badet er større. Derudover kan du vælge klorkompatible vildmarksbade, som betyder, at du kan desinficere vandet og fjerne eventuelle bakterier ved brug af klortabletter. Nedenfor finder du de tre forskellige modeller, hvis du vil have yderligere produktspecifikationer, kan du trykke på de enkelte produkter.

Vildmarksbad Pearle 4 med indbygget ovn Ø 200

Vildmarksbad Marable med indbygget ovn 200x200

Udsalg levering 2-5 dag

Vildmarksbad med 6kw varmelegeme

Vildmarksbad Pearle 6 med udvendig ovn Ø 200

Vildmarksbad Marable med udvendig ovn 200x200

Vildmarksbad med udvendig ovn 6 personer

Vildmarksbad Topaz med indbygget ovn 225x225

Vildmarksbad med udvendig ovn Ø 225

Vildmarksbad Pearle 7 med udvendig ovn Ø225

Koldtvandskar

Vildmarksbad Pearle 5 med indbygget ovn Ø225

Vildmarksbad med indbygget ovn Ø 225

Vildmarksbad med 9,5 kw Varmepumpe

Vildmarksbad med dieselvarmer

Vildmarksbad med gas ovn Ø200

Sauna Luxury

Oval vildmarksbad

Udendørs bruser

Tilbehør

Vildmarksbade er vores store passion

Thomas Vildmarksbad har mange års erfaring indenfor opsætning, vedligehold og reparation af vildmarksbade. Vi har direkte kendskab til produktionen af vildmarksbade og til de fag personer der udfører arbejdet i Litauen. Derfor har vi også en helt naturlig forståelse og indgående kendskab til vores produkter. Vi kan derfor besvare alle de spørgsmål du måtte have til brugen og fordelene ved at have et vildmarksbad stående i haven. Et vildmarksbad er et produkt der skal skabe hygge, nydelse og gode øjeblikke i mange år fremover. Derfor går vi op i at kvaliteten er i orden. Dette gælder både byggematerialer, elektriske installationer og selve opsætningen af badet. Vi rådgiver selvfølgelig også i forhold til placeringen af badet, så dette ikke er en beslutning i står alene med. Tæt dialog er utrolig vigtig for os, da vi oplever at resultatet bliver bedre og kunden bliver mere glad for produktet. Vi går ikke op i at sælge noget bestemt, men kommer gerne med forslag hvis vi mener at eksempelvist noget tilbehør, et bestemt materiale eller funktioner kan gavne jer.

Udvendig eller indvendig ovn? Når man vælger sit vildmarksbad er der naturligvis et par ting man skal overveje. Et af dem er om man skal have et bad med indvendig eller udvendig ovn installeret. Der er fordele og ulemper ved begge slags og dit valg kommer an på budgettet, præferencer, antallet af personer der skal bruge karret og så videre. Hvis vi starter med den indvendige ovn, så har den en række klare fordele. En af fordelene er den fysiske placeringen af ovnen der gør et vildmarksbad med indvendig ovn praktisk. Du sidder nemlig tæt på varmekilden og får et klassisk stilrent look. En indvendig ovn gør naturligvis at vildmarksbadet ikke fylder så meget som ved brug af en udvendig ovn. Dette skyldes at ovnene sidder inde i karret og derfor ikke fylder i omkreds. Et vildmarksbad med indvendig ovn varmer desuden karret en smule hurtigere op, hvilket igen skyldes den mere tætte kontakt til selve karret. Se vores udvalg af vildmarksbade med indvendig ovn her. Der er dog også ulemper ved den indvendige ovn og en af dem er den fysiske plads i dit vildmarksbad. At ovnen sidder indvendigt gør at antallet af personer der kan sidde i karret bliver mindsket, da der skal være plads til ovnen.

Find dit vildmarksbad hos Thomas Vildmarksbad

Har du altid drømt om et vildmarksbad hjemme hos dig selv? Så er muligheden tættere på end nogensinde før! Hos Thomas Vildmarksbad forhandler vi vildmarksbade i højeste kvalitet. Du behøver ikke længere tage på wellness ophold for at få lige præcis dén følelse af velvære og hygge. Med et vildmarksbad kan du nu få det hjem på din egen terrasse og ikke skulle dele det med andre. Der er ikke noget bedre, end at sætte sig ud i sit helt eget vildmarks efter en lang og veloverstået arbejdsdag. Her er der garanti for utallige timers hygge og samvær.

Vildmarksbad i mange forskellige modeller

Uanset hvilken form for vildmarksbad du er på udkig efter, er vi behjælpelige med at udstyre dig med dit foretrukne valg. Vi har rigtig mange lagerførte produkter og har desuden mulighed for at bestille mange forskellige former for vildmarksbad hjem til dig. Tag et kig på vores shop, og se om et af vores produkter falder i din smag både i forhold til design, egenskaber og dimensioner!
Hvis du allerede har gjort dig tanker omkring dit nye vildmarksbad skal være med enten indbygget ovn eller om ovnen skal sidde udenpå, så er du i trygge hænder. Vi tilbyder nemlig begge varianter, da vi ved, at behovene er forskellige alt efter hvem der efterspørger et vildmarksbad.

Fordele ved de forskellige vildmarksbade

De forskellige typer har hver deres forskellige fordele. Har du ikke så meget plads at gøre godt med, eller har du tænkt, at vildmarksbadet passer perfekt på et bestemt sted på din terrasse, så kan det være en fordel, at vælge med en indvendig ovn. Den fylder nemlig ikke nær så meget, som med en udvendig ovn. Den altoverskyggende fordel med en indvendig ovn er dog, at den er mere varmeeffektiv når den skal opvarme vandet.

Har du anderledes et vildmarksbad med en udvendig ovn i tankerne, så er der også fordele at finde her. Der kan nemlig typisk sidde flere personer i badet, da ovnen sidder udenpå og dermed ikke optager plads. Desuden kan der også være den fordel, at ovnen kan være nemmere at betjene. Dvs. at fyrre op i den samtidig rengøringen af den.

Det kommer an på flere ting og her er der ikke noget rigtigt og forkert. Typen af ovn har indflydelse på blandt andet pladsen i karret og hvor effektiv optændingen er. Læs mere om det her

Puha, det kommer an på blandt andet typen af ovn, størrelsen på karret og selvfølgelig om der skal være en holder til champagneglassene eller ej...Hvis du vil se konkrete priser så se her 

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder et solidt og fladt sted, hvor du kan placere vildmarksbadet. Herefter kan du påbegynde optændingen med mindre og let optændelige stykker brænde. Hertil kan du bruge optændingsblokke, aviser eller papir til at få gang i flammerne. Bemærk at du kun må benytte almindeligt træ til fyring – alt fra trækul til briketter kan ødelægge badet. Sørg for at have et vandtæt termometer til at holde øje med temperaturen, mens du med en paddel kan omrøre vandet, så varmen fordeles rundt i badet. Sidst men ikke mindst, skal du have din haveslange tilkoblet og så er du ellers klar til næste step.

Hvorfor er vigtig at holder ph værdien mellem7,0-7,4 For lav pH-værdi: Er vandets pH-værdi under 7,0 skal det rettes til, da det også har flere konsekvenser, her i blandt: Vildmarksbad eller spabad overfladen / tætning begynder at erodere. Alle metaller i vildmarksbad eller spa risikerer at korrodere og ruste. Vildmarksbad elle spa akryl kan bliver misfarvet som følge af metalkorrosion.
PH-værdi og Kalkudfældning Kalkudfældning opstår, når der er for mange mineraler i vandet, hvilket ofte skyldes en høj pH-værdi. Dette kan medføre, at vandet bliver uklart, og det kan også forårsage skader på vildmarksbad- eller spa-udstyret, da mineralerne kan aflejre sig på overfladerne.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.