Vildmarksbad Pearle 5 med indbygget ovn Ø225

Vildmarksbad med indbygget brændeovn og akryl indsats

Der er flere fordele ved at have et vildmarksbad med indvendig ovn. Ved at have ovnen indbygget i vildmarksbadet tager det mindre plads omkring sig, og fylder derfor mindre. Den største fordel ved et vildmarksbad med indbygget ovn er dog, at den er mere varmeeffektiv under opvarmningen, da alt varmen går direkte i vandet uden spild. Du kan derfor varme dit vildmarksbad hurtigere op med en indbygget ovn.

Fordele med akryl indsats er at den er lavet med en gennemfarvet plade, som er forstærket med glasfiber på bagsiden. Akryl er modstandsdygtig til ridser, kalk, kemikalier og falmning i farve, og der for den holder sig pænt meget længere en glasfiber.

Isolering med polyrattan skum lukket celler

Vildmarksbad indsats er isoleret med polyrattan skum med lukket celler, sikre dig at den ikke suger vand ind i isolering, og holder rigtig god på varmen.

Todel termolåg

Todelt isolationslåg med en tykkelse på 100mm. Todelt termolåg der gør opbevaringen bedre og lettere. Med dette låg kan dit vildmarksbad holde god på varmen, samtidigt med at det er lettere at fjerne og skubbe til side. Tykkelse i midten 100 mm. Ude i siden 75 mm

Integreret filter i dette vildmarksbad kan du vælge i mellem at have et integreret filtre eller ikke have et. Filtrering systemet søger for at rense vandet i vildmarksbadet så du kan genbruge det samme vand i længere perioder.

Form: Rund
Diameter: indv 200/ udve 225cm
Højde fra jorden til overkanten: 99 uden låg
Gruppe af personer: 5
Vand volume: 1,300 lite
Vægt: 220kg
Opvarmningstid om vinteren: 2,5/3 timer fra 5 til 38 grader

Fra: 35.700,00 kr.

Delbetaling
910 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 35.700 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 910 kr. Samlede kreditomk. 7.977 kr. Samlet tilbagebetaling 43.677 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,76%. Der er fortrydelsesret.
 • *Variant

  Nulstil valg

  Vælg akryl indsats farve

  *Vælg termotræ farve

  Vælg termolåg farve

  Indbygget filter

  Ekstra tilbehør til dit vildmarksbad

Du kunne også være interesseret i...

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.